dissabte, 19 de novembre del 2016

Les aventures de Huckleberry Finn

De nou els nens i nenes del club de lectura infantil ens vàrem reunir. Aquesta vegada comentavem el llibre de 
"Les aventures de Hucleberry Finn"


De nou va ser un llibre que va agradar i no va agradar en parts iguales. Es va fer pesat per els més petits del club i va ser súper entretingut per els més grans.

Tant en Jim com en Huckleberry Finn viuen un munt d'aventures on es tracten temes com el racisme, l'esclavitud, el maltractament...

A continuació us deixo una foto fantàstica dels "meus" petits lectors i un breu resum del llibre comentat.



LES AVENTURES DE HUCKLEBERRY FINN
La novel·la ens explica els fets ocorreguts cronològicament just després del final de la novel·la Les aventures de Tom Sawyer, i és, per tant, una mena de continuació d'aquest llibre. Huckleberry "Huck" Finn, el millor amic de Tom Sawyer, és cuidat i protegit per la vídua de Douglas, però alhora es dedica als seus jocs de sempre, ajudant Tom en la seva banda de lladres. No obstant això, el destí juga en contra del pobre Huck, ja que és capturat pel seu malvat pare, que torna al poble i se l'emporta a viure en una barraca riu avall.
Allà, Huck es manté captiu, però aconsegueix escapar-se amb un rai, i es retroba amb el seu amic, el negre Jim, un esclau pròfug que fuig buscant la llibertat. Els dos emprenen una perillosa fugida, al llarg del riu Mississipí, i viuen moltes aventures junts, fins a arribar al sorprenent i inesperat final de l'obra, en el qual són ajudats pel sempre arriscat i valent Tom Sawyer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!