dissabte, 30 de juny del 2012

Visites Escolars 2012




divendres 23 de març de 2012


Visites_Sa Forcanera_Març

Aquest mes de març, els nens de tercer de l'escola Sa Forcanera de Blanes han vingut de visita i han participat en el joc de descoberta de la biblioteca. Volem agrair a tots aquests alumnes i els seus mestres el seu pas per la sala infantil perquè ens ho hem passat d'allò més bé investigant: quins son els llibres pels més petits, pels més grans, els d'animals, les pel·lícules... Com podem diferenciar uns llibres d'uns altres, perquè tots els llibres porten una etiqueta amb números, etc. Els nens del Sa Forcanera van fer preguntes mooooooooolt interessants que ens va agradar molt respondre. També hem de dir que van participar de la dinàmica com uns campions.

FELICITATS SA FORCANERS DE TERCER!!




divendres 9 de març de 2012


Visites_INS Sa Palomera_Març

Aquí tenim més visites dels nois i noies de 1r d'ESO de l'Institut Sa Palomera de Blanes. Voleu saber que ens explica l'Anna Rosa? doncs ho podeu consultar a la pàgina web de la biblioteca, cliqueu en aquest enllaç.
3 de març:
8 de març:

dimecres 29 de febrer de 2012


Visites_INS Sa Palomera 20i270212


Els nois de 1r d-E.S.O. de l’Institut Sa Palomera han vingut a fer-nos una visita. Aquests son els primers grups!
Què us va semblar l’estada a la biblioteca? Deixeu els vostres comentaris!! 



 

dijous 2 de febrer de 2012


Els nens del Joaquim Ruyra ens visiten!

Dimarts van venir els alumnes de 5è de l'escola Joaquim Ruyra a visitar-nos. Hi havia molts  nens i nenes que venen cada tarda des de que eren petits a mirar contes, fer els deures, jugar a l'ordinador... però avui m'ha fet molta il·lu veure'ls amb tota la classe i com l'Anna Rosa els ensenyava el web, el bloc i  com han de buscar els llibres al catàleg. Ho voleu veure?? 

Podeu trobar + informació clicant al bloc dels Súpers de l'escola Joaquim Ruyra clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!