dijous, 2 de febrer del 2012

Els nens del Joaquim Ruyra ens visiten!

Dimarts van venir els alumnes de 5è de l'escola Joaquim Ruyra a visitar-nos. Hi havia molts  nens i nenes que venen cada tarda des de que eren petits a mirar contes, fer els deures, jugar a l'ordinador... però avui m'ha fet molta il·lu veure'ls amb tota la classe i com l'Anna Rosa els ensenyava el web, el bloc i  com han de buscar els llibres al catàleg. Ho voleu veure?? 

Podeu trobar + informació clicant al bloc dels Súpers de l'escola Joaquim Ruyra clicant aquí.


I sabeu perquè van venir els Súpers de 5è a la biblioteca, doncs perquè és molt important saber CERCAR!!  perquè?? doncs perquè:

 
  • Al catàleg hi podem trobar els contes, llibres, còmics, pel·lícules, discos i tots els documents que hi té la biblioteca i que volgueu veure i llegir a les sales o emportar-vos-els en prèstec a casa durant 30 dies!!





  • A la web trobaràs totes les notícies relacionades amb la biblioteca, els serveis, les activitats, informació sobre Blanes... i molts més recursos electrònics.







  • I al bloc de la sala Infantil trobaràs tooooooot el que passa dins de la Sala infantil de la Biblioteca: L'Hora del conte, Nascuts per llegir, Bibliovacances, Visites escolars... Ple de fotos i imatges a tot color. També podreu trobar recursos per fer els deures, i com no tampoc podien faltar els jocs!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUES LA TEVA!!